Evren Biner ile Nazlı Bostan, liseyi Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi’nde birlikte okudu. Lise yıllarında birbirlerine aşık olan gençlerden Evren Biner Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni, Nazlı Bostan ise Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Evren Biner avukat oldu, Nazlı Bostan ise hakimliği tercih etti. Nazlı Bostan hakimlik atamasını beklerken Evren Biner ise Eskişehir’de avukatlık yapmaya başladı.
 
Lise yıllarında birbirlerine aşık olup arkadaşlıklarını sürdüren Nazlı Bostan ile Evren Biner, evlenmeye karar verdi. Nikahı kıyılan ve 16 Temmuz 2011 tarihinde Eskişehir Dedepark Otel’de düğünü yapılacak çift, nikah sonrası gelinlik ve damatlıkla soluğu Fatih Anadolu Lisesi’nde aldı.
 
Okul görevlileri, gelin ve damadı görünce şaşırdı. Çift, okulda daha önce okudukları sınıfa girerek aynı sırada oturup yakınlarına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Mezun oldukları okula geldikleri için çok heyecanlı olduklarını belirten avukat Evren Biner, "Yıllar sonra aşkımızın başladığı yere geri döndük. Düğün fotoğraflarını burada çektirmek istedik. Çok heyecanlıyız. 2001 yılında başlayan aşkımızı evlilikle noktalamaya karar verdik. Ben Eskişehir’de Nazlı ise Ankara’da üniversite eğitimine devam etti. Bu yüzden biraz ayrı kaldık, ama yılmadan devam ettik. Ben avukatım, Nazlı hakim adayı. O kura çektikten sonra tayin olduğu yere gideceğiz. Sıralarımızın arka arkayaydı. Önce keyifli bir arkadaşlığımız oldu daha sonra biraz daha duygusal olmaya başladık. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına" diye konuştu.
 
Gelin Nazlı Bostan ise, "Lisede arkadaştık, lise bitti sevgili olduk. Şu an ikimiz de çok mutluyuz" dedi.