Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın'la birlikte düğün töreninin yapıldığı Duru Düğün Salonu'na gelen polis ekipleri, gelin Arzu Tepe ve damat Ali Güçyetmez'e sürpriz yaptı ve düğün törenine katılan ailelerle birlikte eğlendi, halay çekti.
Bir süre davetlilerle birlikte eğlenen polis ekipleri, yeni evlenen çifte sürpriz yaparak ellerinden birbirlerine kelepçeledi ve hiç ayrılmamaları dileğinde bulundu.
Yeni evli çiftlere kelepçe taktıktan sonra bir daha çıkarmayacaklarını belirten polis ekipleri, kelepçenin anahtarını bulamadıklarını belirterek, kelepçeyi açmadı. Polis ekipleri, kelepçenin açılması için damadın babası Metin Güçyetmez'den yeni evli çifte büyük bir hediye vermesini istedi. Metin Güçyetmez'in daire vereceğini açıklaması üzerine yeni çiftlerin kelepçeleri açıldı. Davetliler, damadın babasını ayakta alkışladı.
Polis ekipleri, düğünlerde ve diğer toplu etkinliklerde ateş edilmemesi, havai fişek kullanılmaması, klakson çalınmaması ve trafik kurallarına uyulması konusunda uyarıda bulundu. Bir polis memurunun okuduğu ''Öylesine Sevmiştim'' adlı şiir, düğüne katılanları duygulandırdı.
Polislerin gelin ve damada çiçek ve mücevher kutusu hediye ettiği düğünde, damadın babası Metin Güçyetmez, vatandaşlardan desteklerini ve ilgilerini esirgemeyen polislere teşekkür etti.