Uzun bir süredir merakla beklenen bu yazın hit yapımı Yenilmezler (The Avengers)'in vizyon günü gelip çattı. Önümüzdeki Cuma günü tüm dünya ile aynı anda vizyona girecek olan film kadrosundaki MARVEL süper-kahramanlarıyla gişeyi fethetmeye hazırlanıyor.
Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye, Black Widow gibi Marvel'in en güçlü kahramanlarının dünyayı kurtarmak için bir araya geldiği Avengers, Uluslararası Barışı Koruma Teşkilâtı S.H.I.E.L.D.'ın başkanı Nick Fury'nin öncülüğünde toplanıyor ve düşmana karşı savaşıyor. İlk kez 1963 yılında yayımlanan aynı isimli çizgi-romandan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Joss Whedon otururken, senaryosu yönetmenle birlikte Zak Penn tarafından kaleme alındı.
3D olarak çekilen ve özel efektleriyle öne çıkan filmin başrollerinde ise Robert Downey Jr. (Iron Man), Jeremy Renner (Hawkeye), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Samuel L. Jackson (Nick Fury) ve Thor'un kötü adamı Tom Hiddleston (Loki) bulunuyor.
İlk çıkan eleştirilerde filmin bekleneni fazlasıyla karşıladığı gözükürken, Yenilmezler (The Avengers) film eleştiri veritabanı Rottentomatoes'tan %97 beğeni puanı kazanmayı başardı.