Filiz Akın'ın HaberTurk'teki programına konuk olan Hadise, başka bir ülkede de büyüse geleneklere bağlı olarak yaşadığını ifade etti.

'Dost' diyebileceği çok yakın arkadaşlarının fazla olmadığını belirten Hadise, kızkardeşi ve ablasının en iyi arkadaşları ve sırdaşları olduğunu anlattı.

Genç yaşında gelen şöhretine rağmen ailesine olan düşkünlüğünün de hiç değişmediğini belirten Hadise, "Bence benim bu işimde başarılı olmamımın nedenlerinden bir tanesi de bu. Adetlerimi unutmadan, nereden geldiğimi unutmadan bu işi yapabilmek ve her anı yaşayıp tadını çıkarmak ve insanlara saygı duymak beni böyle yükseltiyor. Bugüne kadar hiç kimseyi küçümsemeden bu işi yaptım. Ben de çok aşağılardan, merdivenin altından başladım. Yarın bunların hepsi bitebilir. Eurovision da bitecek. Her anımın fotoğrafını çekmek ve onu yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Üniversiteye giderken aynı zamanda da müzik kariyerine başlayan Hadise, sabahın ilk ışıklarında işten gelip yurtta bir kaç saat uykudan sonra okula gittiğini anlatarak "Müzik birgün bitebilir. O yüzden ikinci bir mesleğim olsun istedim" diye konuşarak okumanın, eğitim almanın önemine değindi.

Murat isminde 19 yaşında bir erkek kardeşi de olan Hadise, bir ara kardeşinin okula bırakmak istediğini ve onu ikna etmek için çok çabaladığını ifade etti. "Çok üzüldüm. Ama onu ikna ettim. Şimdi o da okumak istiyor. İstediğini yapsın herkes ama liseyi bırakmasın istedim. Okumak istemezse sonrasında onun seçeneği. Ama o diploma olsun. Bu benim için çok önemli" dedi.

Televizyon Gazetesi