İncirliova Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İncirliova Kaymakamı Adem Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eker, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Cengiz, İncirliova Ziraat Odası Meclis Başkanı Ahmet Sert, SS Hacıaliobası, Sınırtekke, Sandıklı ve Yazıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mürsel Kahraman, muhtarlar ve özel sektör temsilcileri katıldı. 

İncirliova Kaymakamı Adem Ünal, açılış konuşmasında, Aydın, Denizli ve Muğla illerini içine alan ve bölgenin her yönden geliştirilmesi ve kalkındırılması amacıyla kurulan Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) Ekonomik Araştırmalar ve Planlama Biriminin ilçede analiz çalıştayı için toplandıklarını söyledi. 

Toplantıda, GEKA Ekonomik Araştırma ve Planlama Birimi elemanları Ceren Aksu, Yeşim Esen, Zeynep Gök ve Mehmet Sert konuşmacı olarak katıldı. 

Birim Uzmanı Ceren Aksu, bir sunum yaparak Güney Ege Kalkınma Ajansını tanıttı ve çalışma faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

İncirliova Ziraat Odası Meclis Başkanı Ahmet Sert, İncirliova'da tarım ve tarıma dayalı sanayi sektöründe bilgiden ziyade daha çok ekonomik desteğe ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, GEKA'nın kuruluşunda bu yana ilçede hali hazır projelerden hiç birinin destek görmemesinin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg