Aydın Ticaret Borsası"nda gerçekleştirilen açılışa GEKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Muğla Valisi Fatih Şahin, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, İl Genel meclisi başkanları, İl Genel meclisi Üyeleri, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, Yönetgim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, daire müdürleri ve protokol üyeleri, katıldı.
GEKA'nın kuruluş amacı ve organizasyon şekli hakkında bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Aydıner, GEKA'nın Aydın, Muğla ve Denizli'de önemli projelere üzerinde hizmet verdiğini belirtti. Aydın Ofisi"nin açılış kurdelesini kesen dönem Başkanı Muğla Valisi
Fatih Şahin, GEKA Aydın yatırım Destek Ofisi"nin yatırım yapmak isteyen firma ve kurumlara adeta köprü vazifesi kuracağını belirterek "hayırlı olsun" dileklerini sundu.
Aydın valiliği"ndeki toplantının ardından Aydın Ticaret Borsası"na gelen heyet ve yönetim kurulu üyeleri GEKA Aydın Ofisi"nin açılışını gerçekleştirdi.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, GEKA ile yaptığı açıklamada “Aydın-Denizli-Muğla ilerlimizi kamu ve özel kesim ile sivil troplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, yerel potansiyeli harekete geçirmek, bölgesel gelişmeyi ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla GEKA çalışmalarına başlamıştır” diyerek hayırlı olmasını diledi.