Kaza sonrasında çevredekiler durumu hemen polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirirken; olay yerine en son ambulansın gelmesi ise tepkilere neden oldu.

Kaza bugün 16:00 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı Kırk evler kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halindeki A.A yönetimindeki 35 U 3972 plakalı araç, ara yoldan bulvara çıkan K. A.’nın kullandığı 09 BF 356 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle A.A’nın kullandığı araç şerit değiştirerek kavşaktan yola savrulurken K.A’nın kullandığı araç orta refüjde bulunan direğe çarparak durabildi.

Kaza sonrası A.A ve yanında bulunun kişi küçük sıyrıklarla kazayı atlatırken K.A ise durumun kötü olması nedeniyle çevredekilerin de yardımıyla yol kenarında bulunan bir zeytin ağacının altına yatırıldı.

“ÇEKİCİ, İTFAİYE VE POLİS AMBULANSTAN ÖNCE GELDİ”

Kazayı görenler durumu hemen Polis’e ve 112 acil servis ekiplerine bildirdi. Kaza yerine,ilk gelen Çekici ekibi oldu. Araçların birinin tüplü olması nedeniyle çağrılan İtfaiye ekipleri Ambulanstan önce geldi. Kaza yerine ardından Polis ekipleri geldi. 25 dakika geçmesine rağmen gelmeyen Ambulans çevredekilerin tepkisine neden olurken Ambulansın adresi yanlış anlamasından dolayı geç kaldığı ileri sürüldü. Ambulansın kaza yerine gelmesinde sonra yaralılara ilk müdahale yapıldı. Ardından durumu ağır olan Kadir Akar’ Ambulansla Didim devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png