Sezon öncesinde tamamlanmaması nedeniyle Didim kamuoyunda ve siyasetinde tartışmalara neden olan Yalı Caddesinin üst yapısı şimdilerde yeniden tartışmaya açılacak gibi… Çünkü Caddenin geçtiğimiz aylarda tamamlanıp kullanıma açılmasından sonra yeni yapılan taşların 2 ay gibi sürede kırılması ve yerlerinde oynaması vatandaşın ve esnafın tepkisini çekti.

Yeni yapılan çalışmasının kısa sürede bozulmasına tepki gösteren esnaf ve vatandaşlar “Yeni yapılan yol nasıl bu kadar erken bozulur? Bu kadar ucuz işçilik olur mu? Yetkililer bunu görmüyor mu?” diyerek tepkilerini dile getirirken yolların bozuk olmasının altında da araçların yolu kullanmasından kaynaklandığını ileri sürdüler.

Konuyla ilgili değerlendirmede buluan Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu “Bu iş ihaleyle yapıldı. İş kabul komisyonu bunları gördü. Bunların tespiti yapıldı. Şu an yoğun dönemde burada çalışmanın yapılması sıkıntılara neden olacağından şu an yapılmıyor. Biz zaten işi geçici olarak kabul ettik. Eksiklikler ihaleyi yapan firmaya bildirilecek. Ekim ayında da sezon bitiminde firma bu eksiklikleri yapacak ve sonra kesin kabul yapılacak” diye konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png