Gazze yolunda İsrailli askerlerin saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisine binmeden önce sürpriz biçimde evlenen Sinan Albayrak ile oyuncu eşi Başak Daşman boşandı. Sinan Albayrak önceki akşam Bebek’te yeni arkadaşıyla görüntülendi...


On yıl önce oynadıkları bir dizide tanışan oyuncu Sinan Albayrak Başak Daşman'ın yıldırım nikahıyla başlayan evlilikleri kısa sürdü. Önceki gece yarısı Bebek'te bir kız arkadaşıyla yürüyüş yaparken görüntülenen Albayrak'ın eşinden geçen ay boşandığı ortaya çıktı. Telefonla ulaştığımız Sinan Albayrak, "Yeni boşandık, ancak konuşmak istemiyorum. Duyulmasını da istemiyorum. Yanımda gördüğünüz kişi sadece arkadaşım" dedi. Evliliklerini yürütemediklerini dile getiren Daşman ise daha önce verdiği bir röportajda ilişkileri hakkında şöyle konuşmuştu: "Aynı yolda yürümemiz mümkün değildi. Karşılıklı kalp kırıklıklarımız ciddi bir boyuta vardı ve ayrıldık."

TANIŞMANIN HİKAYESİ
Şaşıfelek Çıkmazı dizisinde oynarken tanışıp iki ay aşk yaşayan çift, ayrılığın ardından bir
birbirini arayıp sormadı. Beş yıl sonra bir simitçide tesadüfen yolları kesişen çift, o gün aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı aldı. Başak Daşman, ilişkilerini "Bizim her zaman çok enteresan bir ilişkimiz oldu. Sürekli kavga eder sonra barışırdık" diye özetliyor.

AŞK TESADÜFLERİ SEVER
Çift, tesadüfi karşılaşmanın ardından bir dargın bir barışık aşk yaşamaya başladı. Son ayrılığın ardından her şeyi satıp Gazze'ye yerleşme kararı alan Sinan Albayrak, yolculuğa birkaç gün kala Daşman'dan bir telefon aldı. O sırada Albayrak yola çıkmak için Antalya'da bulunuyordu, Daşman da yine tesadüfen tatil için Antalya'daydı. Bu telefonun ardından üç günü birlikte geçiren çift, kendilerini Antalya evlendirme dairesinin önünde buldu. Daşman o günü şöyle anlatıyor: "Sinan 'Deneyelim' dediğinde ben ona 'Saçmalama' diye yanıt verdim ve 20 dakika içinde kendimizi nikâh masasında bulduk."