Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, çok sayıda davetli ve binlerce deve severin katılımıyla Atça beldesinde hafta sonu gerçekleşen Atça 17. Geleneksel Deve Güreşleri Festivali"nin ardından basın mensuplarını makamında ağırlayan Belde Belediye Başkanı Mustafa Çınar, gazetecilere festivalin düzenlenmesine verdikleri destekler nedeniyle ödüllendirdi. Yeniasır Nazilli Büro Sorumlusu Ali Soydemir ve İhlas Haber Ajansı Nazilli Temsilcisi Ümit Özmen"e teşekkür eden Başkan Çınar, basın mensuplarına destekleri ve katkılarından dolayı Atça"nın havadan çekilmiş fotoğrafı, Atça resimli duvar saati ve deve güreşi hatırası poşu hediye etti.

Gazetecilerin kamuoyu görevi yaptığına işaret eden Belde Belediye Başkanı Mustafa Çınar, gazetecilerin Atça 17. Geleneksel Deve Güreşleri Festivali"nin kamuoyuna duyurulması ve tanıtımının yapılmasında kendilerine büyük destek verdiklerine işaret ederek, “Gazetecilerimize saygımız her zaman sonsuzdur. Gazeteciler halkımıza ve tüm Türkiye"ye bizler ve memleketimiz hakkında bilgiler veriyorlar. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hediyeleri ve kendilerini unutmaması nedeniyle Başkan Çınar"a teşekkür eden basın mensupları da, Atça Belediyesi"nin başarılı organizasyonu ile gerçekleşen Atça 17. Geleneksel Deve Güreşleri Festivali"nin bölgenin tanıtımına önemli katkı sağladığını ifade ettiler.