Sevda Demirel bazı gazetecilerin kendisiyle beraber olmak istediğini itiraf etti.

TV8'de 'Böyle Bir Şey Var Mı?' programına konuk olan Sevda Demirel, kendisiyle birlikte olmak isteyen gazetecilerle ilgili çarpıcı itiraflar yaptı.

"ONLARI KARDEŞ GİBİ GÖRÜYORDUM"

Bir dönem magazine çok malzeme verdiğini söyleyen Demirel, "Gazeteciler benimle birlikte olmak için şanslarını deniyordu. Ben kapılarımı kapatıyordum çünkü onları kardeş gibi görüyordum. Kabul etmeyince kalemlerini çok acımasızca kullanıyorlardı. Ama bunu o zaman nerede söyleyebilirdim ki; kimse inanmazdı" dedi.

"BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEDİ"

Yurt dışına konser için gittiğinde yanında gelen bir gazetecinin de odama izinsizce girdiğini ifade eden Sevda Demirel, "Kapımı tıklatmadan girdi, bir şeyler yapmak istedi. Kızıcınca da hayat boyu benim herhangi bir haberimi yapmadı. Bu adil mi? Bir de Kaç kişiye evet diyebilirsiniz. Beni böyle üzen iki gazeteci oldu" şeklinde konuştu.

"ŞANSLARINI DENEDİLER AMA.."

"Ben onlara da kızmıyorum yaptıkları taciz değildi, şanslarını denediler her kadın erkek ilişkilerinde olabileceği gibi" diyen Demirel, "Ben ona kızmıyorum, hayır dediğim zaman niçin karalama kampanyası yapıyorlar buna kızıyorum" diye konuştu.