Bir süre önce sona eren 'Avrupa Yakası' dizisinde 'Osman Koçarslanlı' isimli zengin bir 'ağır abi'yi oynayan Hakan Yılmaz, dizinin bittiğine çok üzüldüğünü açıkladı. Habertürk'te Saba Tümer'in programına konuk olan Yılmaz; dizinin son bir buçuk sezonunda rol aldığını ve bittiğine çok üzüldüğünü ifade etti. Televizyongazetesi.com'un haberine göre Yılmaz, kendisi için 'Avrupa Yakası' dizisinde oynamanın çok önemli olduğunu, Gazanfer Özcan gibi bir ustayla çalışmaktan mutluluk duyduğunu şöyle anlattı: "Ben çocukluğumdan beri Gazanfer Özcan'ı rol model olarak izliyordum. 'Kuruntu Ailesi' ile birlikte büyüdük. Onunla karşılıklı oynamak muhteşemdi..."

Nereye kadar giderdi ki!
Hakan Yılmaz, Gazanfer Özcan'ın dizi devam ederken vefat etmesinin de dizinin bitmesinde etkili olduğunun altını çizdi. Özcan'ı dizide öldüremeyeceklerini söyleyen Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: "Dramada belki biraz yedirirsiniz de ama komedide bu olmuyor. Çünkü hiçbir komedi dizisinde biri ölmez. Mutlaka ya tatile gider ya da telefonla onun sesini duyarız. Gülse de, Tahsin Bey'i tatile gönderdi. Hümeyra da ayrılmıştı diziden. Komedi oynuyorsun, nereye kadar böyle giderdi ki..."

Son bölüme kadar izlendi
Öte yandan 'Avrupa Yakası'nın bitmesinde dizinin yaratıcısı Gülse Birsel'in çok yorulmasının da etkili olduğunu söyleyen Hakan Yılmaz, Birsel'in 190 bölüm tek başına senaryo yazmasına vurgu yaparak, "Bence bu, çok önemli bir başarı. Dizinin tamamında hiç boşu yok! Orada herkes kendi alanında bir star oldu. Çok izlenen bir diziydi, son bölümüne kadar de izlendi" dedi.