Birlikte oldukları bir buçuk yıl boyunca bir kez olsun aynı fotoğraf karesine girmeyen Ebru Gündeş ve Reza Zarrab, sadece gazetecilere karşı değil, kendilerini görüntüleme olasılığı bulunan vatandaşlara karşı da önlem alıyor. İkili, geçtiğimiz hafta Kemer Country'de akşam yemeği için bir restorana gitti.

Çift, kendilerini görüntülemek isteyen 'amatör paparazzi'lere karşı ilginç bir yöntem uyguladı. Reza Zarrab, mekanda çalışan personelin kameralı cep telefonlarını toplattı. Böylece Zarrab ve Ebru Gündeş'i kimse görüntüleyemedi.

ANTALYA'DA DA YAPTI

Geçtiğimiz yıl Antalya'da tatil yapan Ebru Gündeş ile Reza Zarrab, görüntülenmemek için kaldıkları suit odadan hiç dışarı çıkmamıştı. Zarrab, beş yıldızlı otelin en lüks suitine İstanbul'dan popçu Ziynet Sali'yi getirtmişti.

Ünlü işadamı ve beraberindekiler bu eğlenceden dışarıya görüntüsızmasını engellemek için orkest ra üyelerinin cep telefonlarını toplatmıştı. İranlı işadamı Zarrab'ın işleri için sık sık Dubai'ye giden ikili, aşklarını ancak bu ülkede özgürce yaşayabiliyor

Mİlliyet