Komedi filminde meslektaşını avlamaya çalışan cinsel olarak istekli bir dişçiyi oynayan 42 yaşındaki aktris, rol arkadaşı  Charlie Day ile tanıştıktan kısa bir süre sonra onun önünde soyunması gerekmiş ama aktrisi buna pek de aldırış etmemiş.
 
Aktris şöyle konuştu: “Daha önce hiç böyle bir sette bulunmamıştım. 20 dakika içerisinde, iç çamaşırlarımla karşısında oturuyordum ve bu sahnelerde garip bir şekilde rahattım, hatta normal bir komsu kızı rolünden daha rahat. Her sahne çılgıncaydı ama bu da işin eğlencesiydi.”
 
Şu anda aktör  Justin Theroux ile beraber olan ve daha önce Vince Vaughn,  John Mayer ve Paul Sculfor ile geçmiste ilişki yasayan Jennifer, Colin Farrell ve Kevin Spacey gibi yıldızların da yer aldığı filmde çalışmayı çok istemiş çünkü bu rol normal Holywood filmlerinin tam tersi bir rolmüş.
 
Romantik komedi filmlerinin vazgeçilmez ismi Jennifer  “İşte bu yüzden bu filmin bu kadar eğlenceli olduğunu düşünüyorum, genelde erkek karakterlerin oynadığı bir rolde bir kadın. Ben onun tıpkı bir erkek gibi olduğunu düşündüm ve bu da her şeyi daha eğlenceli hale getirdi.” şeklinde konuştu.
 
GAZETEPORT