Beşiktaş'ta meydana gelen hırsızlık, film sahnelerini aratmayan görüntülere sahne oldu. Yıldız Mahallesi Sinan Paşa Mescidi Sokak'taki Kibaroğlu Apartmanı'nda Figen Taşkın'ın oturduğu evi gözüne kestiren 3 kişi, saat 16.00 sıralarında hırsızlık amacıyla binaya girdi. Bu sırada 2 kişi bina içerisinde gözcülük yaparken, diğer şüpheli eve girdi.
Bir süre sonra evine gelen ve içeride garip sesler duyan ev sahibi, odaları kontrol etmeye başladı. Ev sahibinin geldiğini anlayan hırsız ise, yakalanmamak için gardıroba saklandı. Odaya giren ev sahibi Figen Taşkın, şüphelenerek gardırobu açınca bir anda hırsızla yüz yüze geldi. Büyük korku yaşayan yaşlı kadın, "Hırsız var" diye bağırarak odanın kapısını hırsızın üzerine kilitleyip, apartman sakinlerinden yardım istedi. Bu sırada binada gözcülük yaptığı ileri sürülen diğer 2 şüpheli, dairenin açık kapısından girerek odada kilitli kalan arkadaşlarını kurtararak hep birlikte olay yerinden kaçtılar. İhbar üzerine olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eşkallerini tespit ettikleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Bu arada Figen Taşkın'ın kızı da haberi alır almaz büyük bir panikle annesinin yanına geldi. Apartman sakinleri, korku dolu dakikalar yaşayan kadını teselli etmeye çalıştı.
Bir görgü şahidi, "Hırsız içerideydi, gardıroba saklanmıştı. Ev sahibi ile yüz yüze geldikten sonra kaçmaya başladı. Ev sahibi hırsızı görür görmez bağırmaya başladı" dedi.