“Arka Sokaklar”daki rol arkadaşı Uğur Pektaş"la önce dizide ardından da gerçek hayatta nikah masasına oturan Gamze Özçelik, hamileliğini gerekçe göstererek diziden ayrıldı. Özçelik"in yerine isim arayan yapımcılar, Çağla Kubat adında karar kıldı.

Hamile kalınca diziyi bıraktı

Gamze Özçelik, geçen yıl evlendiği Uğur Pektaş"la ciddi sorunlar yaşadığı ve boşanacağı iddialarına son noktayı geçtiğimiz günlerde koydu, üç aylık hamile olduğunu açıkladı. Ancak söylemediği bir şey vardı: Sağlıklı bir hamilelik geçirmek istediği için “Arka Sokaklar” dizisinden ayrılmaya karar verdiği... ışte bu karar sonrası yapımcılar yeni bir komiser bulmak için arayışa girdi. Ve o isim çok geçmeden kesinleşti.
Gamze Özçelik



Çekimler bu ay başlıyor

Çağla Kubat"ın Elele dergisinin ağustos sayısına verdiği röportajda “Arka Sokaklar dizisine başlayacağım için çok heyecanlıyım. Orada sıkı bir komiseri canlandıracağım” demesi, akıllara kadro değişikliğini getirdi. Kısa bir araştırmanın ardından da gerçek ortaya çıktı. Kubat,
hamileliğini sakin bir ortamda geçirmek isteyen Özçelik"in yerine kadroya dahil edilmişti. Ünlü sörfçü, çekimlerine bu ay başlanacak yeni bölümlerde rol alacak.