Yıldızgücüspor Yönetim Kurulu üyesi Erkan Balıkçı"ya ait restoranda gerçekleşen etkinliğe Yıldızgücüspor As Başkanı Hasan Eren, Antrenörler Gürhan Sönmez, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.
Futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı kutlayan Yıldızgücüspor As Başkanı Hasan Eren, “Yıldızgücüspor olarak bu yıl süper amatörde ilk yılımızı yaşıyoruz. Genç kadromuzdan kaynaklanan birkaç sorun yaşadık. Bireysel hatalar bizim birçok maçımızı kaybetmemize neden oldu. Ama birçok maçımızı da bariz hakem hatalarından kaybettik. Yaklaşık 3-4 haftadır bütün maçlarımızda ya elle oynarlar devam ettirirler yada penaltımızı vermezler. Bunlar futbola gölge düşürüyor, çocuklarımızın moralini bozuyor. Bizlere ayrıcalık yapın demiyoruz, adil yönetin diyoruz. Çocuklarımızın başarılarını ve bizim ligde kalmamızı engelleyemeyecekler. Mücadeleci ve Genç kadromuzla seneye çok iyi hazırlanacağız” dedi.
Yıldızgücüspor yöneticilerinden Bu Piliç Aydın Bölge Dağıtıcısı Aydın Özsepet"in mangal organizasyonunu düzenlediği belirtilirken, Kulüp As Başkanı Hasan Eren"in de futbolculara 100"er TL prim vereceği belirtildi. -iha