İzmir Gürsel Aksel Spor Tesislerinde oynanan maçta Nazilli Belediyespor, Göztepe A.Ş."yi 2 sayılık farkla 29-31 yendi. Hentbol takımının aldığı bu güzel sonuç, aynı gün oynanan Aydın Amatör Süper Lig Yıldızgücüspor"un deplasmanda aldığı galibiyetle Nazilli"ye moral oldu. Erkekler 1. Lig C Grubunda mücadele eden takımlarının ligde kalıcı olduğunu ifade eden Takım Antrenörü Lokman Akkaya “Nazilli Belediyespor olarak amacımız Hentbol"da üst düzeyde oynayabildiğimizi göstermektir. Müsabaka çok çekişmeli geçti. Maçın başından sonuna kadar kimin kazanacağı belli olmadı. İkinci yarıda yaptığımız savunma ve hücumdaki taktik değişiklikler ve oyuncularımızın üstün gayretiyle kazanmayı bildik. Lige verilen arada Gençler Ligi Mahalli maçları, arkasından da grup maçları var. Her ikisinden de başarı ile ayrılıp Gençler Liginde Türkiye Finallerine gitmeyi arzu ediyoruz. Gençlerde Türkiye derecesi yapmamız bu sezonki hedeflerimiz arasındadır” dedi.

NAZİLLİ"NİN GENÇLERİ SPOR YAPIYOR

Pazar günü oynana maçta alınan galibiyetin takım içerisinde ve Nazilli"de büyük sevinç yaşattığını ifade eden Akkaya “Nazilli Belediyespor"un bir çok dalda takımları mevcut. Takımlarımızın çoğu genç kadrolardan oluşuyor. Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık"ın destekleriyle bir çok branşta alt yapı oluşturulması konusunda yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Başta Hentbol takımımız olmak üzere Basketbol, Voleybol ve Futbol"da alt yapı çalışmaları meyve vermeye başladı. Basketbol takımımız ilk maçını kazandı, genç bayanlarda voleybol takımımız ilk iki maçını kazandı. Hentbol genç erkeklerde takımımız bütün maçlarını kazandı. Bu çalışmalar Yıldızlar, Küçükler ve Minikler kategorilerinde de devam etmektedir. Belediye Başkanımız Haluk Alıcık"ın Nazilli"deki Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerin önünü açarak verdiği destekle Nazillili gençlerin azami ölçüde spor yapmasını ve onların başarıya ulaşmalarını sağlamıştır” diye konuştu.

Ali Rıza Günay, Yahya Aydın, Emre Çakmak, Ali Gezer, Ahmet Özge, Aşkın Andağ, Muhammet Taşkıran, Volkan Avcıoğlu, Abdullah Kartal, Harun Özge, Murat Sucu, Rıfat Güzeler, Deniz Kamber ve İbrahim Günay"dan oluşan Nazillispor Hentbol Takımının aldığı galibiyet herkesi sevindirdi.