11 Aralık"ta vizyona girecek “Gecenin Kanatları” filminin galası, sanat dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu. Begüm Kütük, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Mahsun Kırmızıgül, Sermiyan Midyat ve Tuğba Özerk gibi pek çok ünlünün katıldığı galada, gözler başrol oyuncusu Beren Saat"i boş yere aradı.

Güzel oyuncunun, yapımcı şirketin Murat Ünalmış"la olan sevişme sahnelerini basına vermesi nedeniyle galaya katılmadığı ileri sürüldü. Yapımcı Murat Tokat ve diğer oyuncular ise konu hakkında yorum yapmaya yanaşmadı, sadece “Bilmiyoruz, ama gelmesi gerekirdi. Bildiğimiz kadarıyla bugün başka herhangi bir işi yoktu” demekle yetindi.

GALANIN BACANAKLARI

Galanın dikkat çeken isimleri arasında Mahsun Kırmızıgül ile Cemal Hünal da vardı. Çünkü Kırmızıgül"ün, sevgilisi Mine Cangal ile katıldığı galaya, Cemal Hünal da Cangal"ın kardeşi Lale Cangal ile gelmişti. Bu yüzden salonda, iki sanatçı hakkında “bacanak” esprisi kulaktan kulağa dolaştı.

SENARYOYU OKUMADAN TEKLİFİ KABUL ETTİM

Mahsun Kırmızıgül"ün “Güneşi Gördüm” filminde iş yoğunluğu nedeniyle yer alamayan Erkan Petekkaya, bu filmle ilgili şöyle konuştu: “işlerim yüzünden diğer filmde rol alamamıştım, ama içimde kalmıştı. O nedenle bu film için teklif geldiğinde senaryoyu bile okumadan kabul ettim.” / kelebek