Şubat ayının 20'sinde ABD'nin San Francisco şehrinde düzenlecek bir etkinlikle tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10 ailesi S10E (S10 Lite olarak da ibliniyor), S10 ve S10+ modellerinden oluşacak. Bu aileye ilerleyen dönemde bir de S10 X kod adıyla 5G destekli bir modelin daha katılması bekleniyor.

Galaxy S10 ailesinin özellikleri ve fiyatı belli oldu (video)

Bugüne kadar birçok detayı neredeyse ortaya çıkan ve hakkında birçok iddia ortaya atılan Samsung Galaxy S10 telefon ailesi ile ilgili makul ve mantıklı bulduğumuz iddiaları sizler için bir araya getirdik. Hazırladığımız videoda telefonların fiyatından, ekran boyutuna, ekran çözünürlüğünden pil boyutlarına kadar birçok detayı vermeye çalıştık.

Samsung S10 ile delik şeklinde ön kamera geliyor

S ailesinin 10. yılını kutlayan Samsung, S10 modelleriyle yeni bir tasarım anlayışının da kapılarını aralıyor. Özellikle ön kamera tarafından radikal bir adım atan marka delik şeklinde kamerayı hayata geçiriyor. S10E ve S10 modelinde tekli, S10+ modelinde ise çiftli ön kamera bulunacak. Bu dual ön kameranın en önemli faydası ekran gövde oranının daha yüksek bir şekilde tasarlanmasını sağlamak.

İşte olası tüm özelliklerini bir araya getirdiğimiz Samsung Galaxy S10 videosu:

Peki siz Samsung Galaxy S10 ailesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu özelliklerin hangisi ya da hangileri kesin olarak yer alır? Görüşlerinizi bizimle aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU