9 Ağustos 2018'de Samsung'un gerçekleştirdiği Samsung Unpacked etkinliği ile halkın beğenisine sunulan Galaxy Note 9, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

24 Ağustos'ta satışa çıkacak olan telefon için şimdiden ön sipariş açılmış durumda. Telefonu bekleyen takipçiler erkenden siparişini verebilir. Bugün ise Samsung, Note 9 için duvar kağıtları yayınladı. Tüm duvar kağıtlarını indirmek adına sizlere gerekli linki aktaracağım ancak ondan önce dilerseniz telefonun özelliklerine bir kez daha göz atalım.

Note 9, 6.4 inç Super AMOLED ekran ile geliyor. Cihaz bu ekranda 1440 x 2960 piksel çözünürlük ve 514 ppi piksel yoğunluğu sunuyor.

18.5.9 görüntü formatlı ekran HDR10 desteği ile gelecek olan Note 9, tabii ki de bu ekranı en güzel şekilde gösterecek duvar kağıtları tasarlamış durumda.

Galaxy Note 9 duvar kağıtları yayınlandı!

10 farklı duvar kağıdının 4 adedi daha grafiksel şekilli bir tasarıma sahipken diğer 6 adedi ise farklı düz renkler ile geliyor. Duvar kağıtları sadeliği ile dikkatleri çekmeyi başarıyor ancak bu konuda kaç kişi düz renkli duvar kağıdı kullanır orası tartışılır. Özelliklere devam edecek olursak:

Exynos 9810 işlemciden gücünü alan cihaz, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama seçenekleri sunuyor. 12 Megapiksel çözünürlükte çift arka kamera ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera bulunan cihaz 4,000 mAh batarya ile birlikte geliyor.

Bluetooth destekli S-Pen ise artık Note serisi çok daha yetenekli bir halde karşımıza çıkacak. Samsung Galaxy Note 9, Türkiye pazarına 6499 TL fiyat etiketi ile giriyor. Bu rakam 6 GB RAM / 128 GB depolama kapasitesi olan sürümü için geçerli.

Tüm duvar kağıtlarını indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU