Samsung'un 7 Ağustos'ta tanıtacağı Galaxy Note 10 ailesi Note 10 ve Note 10 Plus olmak üzere iki farklı modele sahip olacak. Bugüne kadar birçok bilginin ortaya çıktığı Galaxy Note 10 ailesi ile ilgili yeni bir iddia ortalığı karıştırdı. Bu önemli iddiaya göre Galaxy Note 10 ailesinde kulaklık çıkışı 3.5 mm şeklinde değil USB Type C bağlantısı üzerinden olacak.

Bu önemli iddianın kaynağı ise Twitter'da bu tarz paylaşımlar yapan Roland Quandt. Quandt tarafından paylaşılan bir fotoğrafta 3.5 mm - USB Type C bağlantı aksesuarının fotoğrafları yer alıyor. Paylaşım Samsung Galaxy Note 10 (Plus) #donglife yazısı ile yapıldı.



Genelde iddiaları doğru çıkan bu hesabın paylaşımından Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus modellerinde 3.5 mm kulaklık çıkışının yer almayacağını anlıyoruz. Bugüne kadar ısrarla telefonlarına 3.55 mm kulaklık çıkışı ekleyen Samsung, Galaxy Note 10 ailesi ile bu geleneğe bir son veriyor. Muhtemelen 3.5 mm çıkışı ek bir alan işgal ettiği için yapılan bu düzenleme kulaklık çıkışı arayanları biraz üzecek gibi görünüyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bir telefonda 3.5 mm kulaklık çıkışı olmalı mı? Yoksa USB girişinin aynı zamanda kulaklık olarak kullanılması da sizi mutlu eder mi? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.