Yaz aylarında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 10 ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Note ailesinin yeni modeli S10 Plus modeline benzeyen tasarım ve donanım özellikleri ile gelecek. Daha önceki Note modellerinde olduğu gibi kalem ile gelecek olan telefonda ekrana gömülü delik şeklinde ön kamera yer alacağına kesin gözle bakılıyor.

İnternete sızan bilgiler ışığında telefonun render yani bilgisayar kullanılarak görünümünü hazırlayan 91Mobiles sitesi yeni model hakkında önemli fikirler edinmemizi sağlıyor. Muhtemelen 12 MP çözünürlüklü sensör kullanacak olan ana kameranın aynen S10 Plus modelindeki gibi üçlü modülden oluşması bekleniyor.



Hazırlanan renden görüntülerinde bu kamera da görülüyor. Ayrıca delik şeklindeki ön kamera, telefonun yan yüzleri ve kaldırılan 3.5 mm kulaklık çıkışının olmadığı da görülüyor. Elbette bu bilgilerin kesin olmadığını ve bugüne kadar ortaya çıkan görüntüler eşliğinde hazırlandığını belirtelim.



Bilgisayar görüntülerinden bir de video hazırlayan 91Mobiles ekibi telefonun en gerçekçi görüntülerini oluşturmuş. Video da telefonun genel görünümü ve özellikleri net olarak anlaşılıyor. İşte Samsung Galaxy Note 10'u gösteren video: