Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Yeni Malatyaspor ile oynayacağı ilk maçın hazırlıkları kapsamında TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşılaştı.
 
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılı takım 3-2 kazandı. 
 
Galatasaray'ın gollerini 60'ta Muğdat, 72'de Donk ve 74'te penaltıdan Selçuk İnan attı. Ümraniyespor'un sayıları 28'de Serkan Göksu ve 86'da Recep Aydın'dan (pen.) geldi.
 
GALATASARAY'IN İLK 11: İsmail Çipe (dk. 83 Batuhan Şen), Mariano, Selçuk İnan (dk. 78 Kaan Arslan), Ryan Donk, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Fernando Reges, Semih Kaya, Recep Gül (dk. 46 Celil Yüksel), Marcao, Muğdat Çelik (dk 83. Ahmet Sivri).
 
Kasık adalesinde sertleşme oluşan Ahmet Çalık ve belinde ağrı hisseden Sinan Gümüş, tedbir amaçlı olarak maçta yer almazken iki oyuncu da günü özel program dâhilinde çalışarak tamamladı.
 
Yuto Nagatomo, kendisi için hazırlanan kuvvet antrenmanlarına devam etti. Yunanistan Milli Takımı'nda sakatlanan Konstantinos Mitroglou'nun durumu, oyuncumuzun İstanbul'a dönmesinin ardından yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak. 
 
Galatasaray, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını salı günü saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.