Galatasaray eski başkanı Faruk Süren, Sarı-Kırmızılı ekibin Steaua Bükreş'e 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesiyle ilgili olarak hurriyet.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu.


SKİBBE'NİN YENİLGİYE ETKİSİ YÜZDE YİRMİ

Galatasaray'ın defansta açık vermesinin en büyük sebeblerinden birisi, Galatasaray maçın belli bir dakikasından sonra oyun disiplininden tamamiyle koptu.

Maç sonrası yorumlara göz gezdirince birçok kişinin Skibbe'ye yüklendiğini gördüm ve bunu pek te onaylamadım. Çünkü teknik direktörün maçta tabii ki etkisi vardır ama bu etki yüzde 20'dir. Yani Skibbe'ye yüklenenleri desteklemiyorum.

Galatasaray dün akşamki maçta ofsayttan bir gol yedi ama bence Galatasaraylılar bunu bir mazeret olarak kullanıyor. Tamam ofsayttan gol yemiş olabilirsin, hakem hata yapmış olabilir ama bunlar oluyor ise sen de buna göre oynayıp golünü atacaksın.

Dün akşam beni en çok sevindiren konu Linderoth'un iyileşip takımla beraber maça çıkması oldu. Linderoth'un orda oynaması enteresan bir durum ama bence çok güzel oynadı diyebiliriz.

2002-2008 ARASI DURAKLAMA DÖNEMİ

Ben Galatasaray için 2002-2008 sezonları arasını 'Duraklama Dönemi' olarak görüyorum. Az bir zaman sonra Galatasaray bu dönemi aşacaktır. Galatasaray'ın bu duraklama dönemi aynı 16 sezon öncesine benzedi ama eminim ki Galatasaray bu dönemi aşacaktır.

KEWELL DÜNYACA ÜNLÜ AMA...

Kewell dünya çapında mükemmel bir futbolcu, Galatasaray'a mükemmel faydası olacaktır. Ama ben olsam Kewell'ı transfer edermiydim kesin bişey söyleyemem.

Şunu tekrar söylüyorum. Kimse bunu untmasın ki Galatasaray çok kısa bir süre sonra eski performasına geri dönecektir.

Hürriyet