Halen Fenerbahçe´nin sözleşmeli antrenörü olan Zafer Kalaycıoğlu, Galatasaray´la anlaştı. Tecrübeli çalıştırıcı, dün Adana´da tribünden takıma taktik verdi.

Parasını alamadığı için kulübe protesto çeken ve bir anda camiayı şok eden Zafer Kalaycıoğlu, Galatasaray"la anlaştı. Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticisi Ahmet Dedehayır ile aylar önce görüştüğü ortaya çıkan, bu yüzden de Fenerbahçe yönetimi tarafından ödemeleri askıya alınan Kalaycıoğlu, A Takım antrenörlüğünden alınmış, yerine Haydar Kemal Ateş getirilmişti. Kalaycıoğlu, bu gelişmelerin ardından Galatasaray"la kesin anlaşmaya vardı. 7 yıl Fenerbahçe"de görev yapan başarılı antrenör, dün de Sarı-Kırmızılı ekibin Ceyhan Belediye ile Adana"da oynadığı maçta benchin arkasına oturdu.

FENERBAHÇE İZİN VERMEMEYE ÇALIŞIYOR

Takımla beraber Adana"ya giden Kalaycıoğlu"nun hafta içi resmi sözleşme imzalaması beklenirken, Fenerbahçe Kulübü de tüm yasal yolları deniyor. Sarı-Lacivertliler"in, Kalaycıoğlu"nun bu tavrına çok kızdığı ve gerekirse yıl sonuna kadar sözleşmedeki tüm yükümlülükleri yerine getirip, yani bütün ödemeleri yapıp transfere izin vermemeye çalışıyor. Ancak Kalaycıoğlu da sözleşmenin feshi için federasyona başvurmuş durumda. Basketbol Federasyonu da başvuru üzerine Fenerbahçe Kulübü"nden bir yanıt alıp, durum değerlendirmesi yapacak.

MİLLİYET