Galatasaray milli takımlara verilen aranın ardından Süper Lig'deki ilk maçında 19 Ekim Cuma günü Bursaspor ile Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek. İlk 8 haftada aldığı 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 18 puan toplayan Fatih Terim'in öğrencileri zirvedeki yerini korumak için Bursaspor'u taraftarının da desteği ile eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Galatasaray bu sezon sahasında maç kaybetmedi.

Galatasaray - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

19 Ekim Cuma günü saat 20:00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca mücadelenin canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Terim, Schalke 04 maçını düşünecek!

Galatasaray'da bu önemli maç öncesinde Donk'un hafif sakatlığı bulunuyor. Eren Derdiyok'tan ise müjdeli haber geldi. Golcü futbolcu takımla çalışmalara başladı. Fatih Terim şans verirse Bursaspor maçına 11'de başlayabilecek.

4 gün sonra Schalke 04 ile Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak Galatasaray'da Fatih Terim'in bu maçı da düşünerek Bursaspor maçı 11'ini hazırlaması bekleniyor.

Galatasaray muhtemel 11: Muslera, Mariano, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Ömer Bayram, Fernando Reges, Ndiaye, Belhanda, Sinan Gümüş, Radrigues, Onyekuru

Bursaspor çıkış istiyor

Bu sezon Samet Aybaba yönetiminde Süper Lig'in en genç kadrosuyla mücadele eden Bursaspor ilk galibiyetini Ankaragücü maçında almıştı. Yeşil-beyazlı takım 8 maçta 1 galibiyet 5 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Samet Aybaba ve öğrencileri Galatasaray deplasmanında sürpriz peşinde olacaklar.