Beni peçete gibi atmak istediler

Ben Hagi'yim... Polat beni peçete gibi atmak istedi ama buna izin vermedim

Sorumsuz ve çok terbiyesizdi

Misimovic yenildiğimiz maçlardan sonra kahkaha attı. Çok terbiyesizdi

En çok üzüldüğüm nokta, tekrar geldiğimde Galatasaray'ın küçüldüğünü görmekti. Eski büyük Galatasaray yerine küçük bir Galatasaray gelmiş!

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'dan gönderilen Gheorghe Hagi, İstanbul'daki son röportajını TAKVİM'e verdi...

Arkadaşımız Yaşar Yalçın'a konuşan Rumen hocanın sözleri Türkiye'de gündemi değiştirecek. İşte Hagi'nin olay açıklamaları: "En çok üzüldüğüm nokta 5 yıl sonra tekrar geldiğimde Galatasaray'ın küçüldüğünü görmek oldu. Bu beni çok ama çok üzdü. Eski büyük G.Saray gitmiş; yerine küçük bir Galatasaray gelmiş. Bunun en önemli sebebi bence iç kavgalar. Kulüp devamlı içten yıkılıyor"

SOKAĞA ATAMAZLAR!

"Polat bana "'Sezon sonuna kadar kalabilirsin ama önümüzdeki sezon planlarımda yoksun'" deyince görevi hemen bıraktım. Ben asla bir peçete gibi buruşturulup sokağa atılacak biri değilim. Benim ismim Hagi ve bir saygınlığım var"

YAN GELİP YATMAK İSTEDİ

Küçük boylu Alex iyi oynadığımız derbide bizi tek başına yıktı. Bu da kaliteli oyuncu farkı işte! Rakibimiz bunu iyi kullandı oysa galibiyeti haketmiştik" "Misimovic sorumsuz ve terbiyesizdi. Yenildiğimiz maçlardan sonra kahkaha atıp gülerdi. Yan gelip yatmak istedi. Ben buna müsade etmedim" "Arda'yı Avusturya maçında gördünüz. Tek başına maçı kazandırdı. Arda çok yetenekli bir futbolcu onu çok aradım. "Hakemler bizi doğradı. 8 penaltımızı vermediler" 50 milyon Euro'luk Torres daha gol atamadı. Ama Stancu'nun 2 golü var" "Florya'da takım içinde ne konuşuyorsak, ne olduysa dışarı sızdı. Oysa ki biz eskiden büyük bir aileydik"

takvim