İstanbul Beylikdüzü’nde 27 Mart 2006 tarihinde tecavüze uğradıktan sonra telle boğulup bavula konularak yakılan 13 yaşındaki Nigar Kevser Şahin'in cesedi bir çöp konteynerinde bulunmuş ve dosyası kapatılmıştı. Ancak aynı mahallede oturan ama bu olaydan hiç haberi olmayan genç bir kadının gördüğü rüya ve evde duyduğunu öne sürdüğü çocuk ağlama sesi, baba Ali Şahin’in başvurusuyla polisi hareketlendirdi.
 
O SESİ SIK SIK DUYUYORDU 
 
Nigar’ın öldürülmeden önce görüldüğü son yerde bulunan ve o tarihte boş olan apartman dairesinde annesiyle birlikte oturan adı açıklanmayan kadın, iddiasına göre sık sık çocuk ağlaması duymaya başladı. Bir süre sonra da ağlayan çocuğu rüyasında gördü. Bu durumu komşularına anlattı. Bir komşu da 6 yıl önce yaşanan acı olayı hatırlattı.
 
İNTERNETTEN ARAŞTIRDI, FOTOĞRAFI GÖRÜNCE ŞOKE OLDU...
 
Genç kadın, ilk kez duyduğu olayı internet üzerinden araştırıp Nigar’ın fotoğraflarını bulunca şok geçirdi. Rüyasında gördüğü kız çocuğu Nigar’dı. Nigar’ın babası Ali Şahin’e ulaşılarak durum anlatıldı. 6 yıldır kızının katilinin bulunmasını bekleyen baba da durumu polise bildirdi. 
 
Baba Şahin’in talebiyle harekete geçen polis de kadınla görüştü. Şimdi söz konusu dairede Münevver Karabulutcinayetini çözen ‘mavi ışık’ yöntemiyle araştırma yapılması için mahkeme izni alınmaya çalışılıyor. (SNK)