Çalışması sırasında Gacar"a destek verem AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, “Nazilli hak ettiği hizmeti adayımız Mehmet Gacar ile alacak” dedi.
Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte seçmen ziyaretlerini sıklaştıran AK Parti"nin Nazilliadayı Mehmet Gacar, AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç"dan de destek alıyor. Sık sık Nazilli"ye gelerek seçim çalışmalarını yakından izleyen Koç, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan"n da katılımı ile adayları Mehmet Gacar ve partilileriyle sık sık esnaf ziyaretlerine çıkıyor.
Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de halkın AK Parti"ye teveccüh göstereceğini iddia eden Atilla Koç, “Halkımızın bizlere olan inancı her zaman olduğu gibi yerel seçimlerde de oldukça fazladır. Gerçek siyaset yapan ve hizmet üreten Ak Parti Türkiye"nin her ilinde, her ilçesinde ve her beldesinde görev azmi ile görev aşkı ile halkına kucak açmıştır. Halkımız Ak Parti iktidarında yapılan hizmetleri göz ardı etmeyerek bizlere tekrar görev verecektir. Buna olan inancımız tamdır. Nazilli Belediye Başkanı Adayımız Mehmet Gacar, hizmet aşkı ile yanan tutuşan çok değerli bir partilimiz olarak ekibi ile 29 Martta inşallah sandıkta beklediğimiz oyu alacak ve Nazilli"yi hizmete boğacaktır. Kadınımızla, erkeğimizle gece gündüz demeden çalışmanın semeresini 30 Mart sabahı alacağız. Ak partili Başkanımız Aytekin kaplan ve Başkan Adayımız Mehmet Gacar"ı kol kola çalışır görmek beni fevkalade mutlu ediyor. İşte ekip ruhu, hizmet aşkı budur. Bu emekler asla boşa çıkmayacaktır. Hepinize başarılar diliyorum. Durmak yok hizmetlere devam” dedi.
Başkan Aytekin Kaplan"a makamında yapılan ziyaretin ardından partililer hep birlikte çarşı esnafını ziyaret ettiler. Halkla bütünleşen Bakan Koç ve partililer, gittikleri her yerde büyük bir ilgi ile karşılandılar.