Trabzonspor, hafta sonu sahasında Diyarbakırspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hugo Broos yönetimindeki antrenmana 7 futbolcu katılmadı. Gribal enfeksiyon geçiren Gökhan Ünal, Alanzinho ve Selçuk ile milli takımlarda bulunan Ceyhun, Onur, Song ve Cale antrenmanda yer almadı. Antrenman sırasında sakatlık geçiren Zafer Yelen ise çalışmayı tamamlayamadı. Bu futbolcunun durumlarının ciddi gözükmediği bildirildi. Trabzonspor'un Hajduk Split takımından transfer ettiği Hırvat futbolcu Drago Gabriç ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı. Çift kale maçta performansının iyi olduğu gözlenen Gabriç, attığı gollerle dikkat çekti.

YATTARA HENÜZ HAZIR DEĞİL

Trabzonspor'da, hazırlık kampındaki Standard Liege maçında sakatlanan Yattara, sakatlığının ardından ilk kez saha çalışmalarına başladı. Doktor kontrolünde koşu yapan Yattara'nın durumunun hızla düzeldiği, ancak tam olarak hazır hale gelmesinin 2 haftayı bulabileceği bildirildi. Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Yattara'nın ancak 2 hafta içinde sahalara dönebileceğini söyledi. Alioğlu, “Yattara idmanlara çıktı ve doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Hocamız da kendisine gerekli olan yüklemeyi yapacak. Yeterli gördüğü taktirde de kendisini müsabakada oynatacaktır ama öncelikle Yattara özgüvenini kazanmalı” şeklinde konuştu.


Broos'tan sevinç taklidi

Trabzonspor'un Belçikalı teknik adamı Hugo Broos, dün sabah yapılan antrenmanda tercüman Halil Yazıcıoğlu'nun Sivasspor'a atılan ikinci gol sonrası yaşadığı büyük sevinci taklit etti. İdman sonrası Belçika'dan gelen kız torunu Mette'yle şakalaşan Broos, taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdi.



Yenişafak