SADECE 6 KİŞİ DİL BİLİYOR!

MUSLERA’NIN konuşmalarına da yer verilen haberde, “G.Saray hayal ettiğim gibi değil. Profesyonellik bakımından eksikler var ve futbolcuların çoğu hiç İngilizce bilmiyor. Sadece Riera, Elmander, Baros, Ujfalusi, Kazım ve Eboue ile konuşabiliyorum ancak bu yeterli değil. Önümde oynayanlar beni anlamıyor. İletişim sorunu yaşıyorum” dediği öne sürüldü.

İSPANYA’DA oynama konusunda ise Uruguaylı, “La Liga’da oynamı çok isterim. Bana göre dünyanın en iyi ligi. G.Saray’ı benim için iyi bir sıçrama tahtası olarak görüyorum. Valencia, Real Madrid ve Barcelona ile yarışabilecek güçte harika bir takım” diye konuştu. AKŞAM’ın notu: Bu haber MARCA’nın internet versiyonunda yok, sadece yazılı baskısında var.

Çakmaklar hariç her şeyi tuttu

İnönü’de 7 kurtarış yapan Muslera için sosyal medyada espri yağmuru vardı. G.Saraylılar, “Çakmaklar hariç her şeyi yakaladı” diyerek çarpıcı bir yakıştırmada bulundu:

- MUSLERA bi sahaya atılan çakmakları tutamadı, Melo başını yakar bu takımın. İyi topçusun da pas ver, basıyo çekiyo dönüyo.

- MUSLERA’NIN yüzündeki o çocuksu ifadeyle, yaptığı devasa işler çok tezat. Gerçekten mükemmeldi, kalecimiz olduğunu hissettim.

- DERBİDE G.Saray iyiydi. Beşiktaş çok daha iyi. Galibiyeti hak eden Beşiktaş idi. Ancak Fernando Muslera, iki direk ve golü vermeyen Cüneyt Çakır buna izin vermedi.

- G.SARAY bir kaleci kazandı. Takım kimseyi tatmin etmedi, ancak Muslera artık kalecimiz oldu.

- ÜÇ maç 270 dakikadır gol yememektedir. Bu maçların birisi Kayseri, birisi Beşiktaş deplasmanıdır. Mersin maçında penaltı çıkarmıştır. Beşiktaş maçında neler çıkardığını belirtmeye gerek yok. En son Albert Riera’nın şutunu çıkarıyordu. Gaziantepspor maçından önce dakika 90’da Ali Tandoğan’ın kariyerinin golünü atmasına engel olmuştur.

(Akşam)