İstanbul Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Kamil Dizar, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahalarında Galatasaray ile yapacakları karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrılarak, sezona iyi başlamak istediklerini söyledi.
 
Kamil Dizar, Galatasaray'ın kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdiğini belirterek, ''İlk hafta ligin en iyi takımlarından biri ile oynayacağız. Çok iyi transferler yaptılar ve başlarında Türkiye'nin en iyi hocalarından biri var. Çok önemli ve zor bir maç olacak bizim için. Amacımız puanla ayrılıp sezona iyi başlamak. Umarım seyir zevki yüksek bir maç olur'' dedi.
 
Kendilerinin de iyi bir takıma sahip olduğunu dile getiren Dizar, ''Biz de iyi bir takımız. Değerli oyuncular takviye ettik. Hazırlıklarımız da iyi geçiyor. Amacımız lige puanla başlamak ancak Galatasaray ile oynayacağımızın farkındayız. Bunun için çok dikkatli olmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.
 
Dizar, geçen sezondan sakatlıkları bulunan Cesario ve Ali Güzeldal ile Ankaragücü'nden transfer edilen Metin Akan'ın Galatasaray karşısında forma giyemeyeceğini söyledi.
 
Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçı 11 Eylül Pazar günü oynanacak.