Almanya"nın Karlsruhe kulübünde forma giyen Sırp futbolcu Dino Drpiç"in eşi Nives Celsius, Alman Bild gazetesi için “futbolcuları elde tutmanın” sırlarını yazdı. Daha önce de Sırp milli takımının bir maçı öncesinde eşiyle saha ortasında seks yaptığı itirafıyla gündeme gelen eski Playboy güzeli Celsius"un başlıca önerileri şunlar:

Dürüst olun: Eski maceralarınızı gizlemeye çalışmayın. Çünkü geçmişinizin tüm detayları, çok yakın bir zamanda herkes tarafından konuşulur hale gelecektir. Bunları “gençliğin yol açtığı büyük hatalar” olarak anın.
Hiçbir zaman kendinizi tamamıyla teslim etmeyin: Eğer futbolcular, sizi tamamen fethettiklerini hissederlerse, keşfedilmemiş ve yeni “alanlar” arayacaktır. Bu yüzden onlara karşı hissettiğiniz duyguları abartılı göstermeyin.
Asla gereksiz konularda canını sıkmayın: “Neredeydin?” ya da “Dün kiminle birlikteydin?” gibi soruları kendinize kesinlikle yasaklayın.
Zor zamanlarında destekleyin: Maçlarına ve sorunlarına ilgi gösterin, başarılarını övün. Yenilgiyle biten bir maçın ardından seks her zaman hoş karşılanır.
Seks futbolcular için çok önemlidir: Yatakta sıkıcı olmayın ve tecrübesiz biri gibi davranmayın.
Alçakgönüllü olmayın: Size vereceği pahalı hediyeleri geri çevirmeyin. Bırakın sizin mutluluğunuzu düşündüğünü kanıtlasın. Siz de ona hediyeler alın, ancak çok pahalı olmamasına dikkat edin.

Milliyet