Bayramlaşmada futbolculardan, Bingöl maçı için galibiyet sözü alındı.
Bayramlaşmaya Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Nazilli Belediyespor camiasının bir aile olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Engin Topçu, "Yönetim, teknik heyet ve futbolcular büyük bir ailenin bir parçası ve Ramazan Bayramı'nı hep birlikte geçiriyoruz. Pazartesi günü deplasmanda Bingöl Belediyespor karşısında hepinize başarılar diliyorum. Alacağınız galibiyetle Nazilli'ye ikinci bayramı yaşatmanızı istiyorum" dedi. Bayramlaşmada, Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık da bir konuşma yaptı. Nazilli Belediyespor'un hiçbir eksiği olmadığının altını çizen Alıcık, "Un var, yağ var, şeker var. Kısacası her şey var. Başarı eksik. Nazilli başarı istiyor. İstekli ve arzuluyuz. Ünyespor maçında oynanan top Nazilli'ye yakışmadı. Talihsizlik oldu diye düşünüyorum. Bizim istek ve arzumuzun aynısını sizlerde de görmek istiyoruz. Bingöl'e ben ve 6 yönetici arkadaşım ile birlikte giderek orada sizi yalnız bırakmayacağız. Hepinizin bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.
Takım kaptanı İbrahim Kırdemir ise Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulunun Ramazan Bayramı'nda kendileri ile birlikte olmalarından dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, "Ünyespor karşısında hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu maçtan büyük dersler çıkardık. Bingöl'den galibiyetle dönerek Nazilli Belediyespor camiasına kendimizi affettireceğiz" ifadelerini kullandı.
Törene katılan basın mensupları da futbolcularla ve teknik heyetle bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından futbolcular, ter idmanı yaptı.