Beşiktaş"ta şampiyonluk için büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesinde yönetim oyunculara verilecek prim miktarını belirledi. Siyah-Beyazlı oyuncular, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde 15"er bin TL elde edecekler. Kartal"ın, rakibi karşısında iyi futbol sergilemesi ve liderliği de ele geçirmesi durumunda bu primin daha da artabileceği konuşuluyor. Ancak yönetim bu konuda ser verip, sır vermiyor.

Fenerbahçe de beklemede
Şampiyonluk şansı mucizelere kalan Fenerbahçe ise boş durmuyor. Sarı-Lacivertliler"de Başkan Aziz Yıldırım"ın, kaptan Semih Şentürk"le görüştüğü ve galibiyet halinde yüklü bir prim verileceğini ilettiği kaydedildi. Fener"in İnönü"den galibiyetle dönmesi halinde, futbolculara 20"şer bin TL dağıtılacağı bildirildi.


Kısa...Kısa...

Karaborsa çılgınlığı
Beşiktaş-Fenerbahçe biletleri karaborsaya düştü. Özellikle Siyah-Beyazlı taraftarların İnönü"de şampiyonluğu yakından etkileyecek bu derbi için kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Satışa çıkıp kısa sürede tükenen 70 milyonluk kale arkalarının 250 TL"ye kadar alıcı bulabildiği, maç günü emniyetin de bu konuyla ilgili olarak özel tedbirler alacağı belirtildi. İnönü"deki son maç olan Bursa sınavında Beşiktaşlılar, takımlarına büyük destek vermişti.

Sarı kart alarmı
Derbi öncesi iki takımda tam 11 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Beşiktaş"ta İbrahim Üzülmez, Cisse, Tello, Zapotocny, Yusuf, Nobre ve Sivok; Fenerbahçe"de Yasin, Selçuk ile Ali Bilgin derbide sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve önümüzdeki hafta forma giyemeyecek