Basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya gelen Aydınspor başkanı Naci Yeşilyurt, basın sözcüsü Fevzi Özkalay ve Genel Kaptan Yakup Karaca takım ve yönetim ile ilgili önemli açıklamalar yaptılar. Başkan Naci Yeşilyurt deplasmandaki Nazilli maçının önemine değinerek futbolculara toplam 100 bin YTL ödeme yaptıklarını belirtti.
Deplasmanda oynayacakları Nazillispor maçı öncesi takımda tek sakat ismin Ali Erdem olduğunu ifade eden basın sözcüsü Fevzi Özkalay “İbrahim şu an kadro dışı. Nazilli maçı öncesi kart cezalısı futbolcumuzda yok. Nazilli maçı bizim için play off açısından ölüm kalım maçı. Nazilli"de mutlak bir 3 puanı hedefliyoruz” dedi.
Aydınspor Başkanı Naci Yeşilyurt"ta yeni oluşturulan yönetimden bir gün sonra istifa eden yönetici Ali Bahadır Bilgin konusuna değinerek “ Yönetime kendisi ile beraber 3-5 kişi daha getirmek istedi. Araştırdık bu kişilerin faydalı olamayacağını gördük. Bu arkadaşı birileri uzaktan kumanda ile yönetiyor. Bizim yönetimimizde uzaktan kumanda ile idare edilen yönetici olamaz. Bu kişiyi bize getiren İbrahim Gürdal"dır sonra yine aynı kişi istifa ettirdi” diye konuştu. Teknik Direktör Göksel Özdemir"den duyduğu memnuniyeti de dile getiren başkan Naci Yeşilyurt “Göksel hocamız bir önceki yönetimin başkanı Kemal Özdemir ile anlaşma imzaladı. Fakat biz göreve geldikten sonra yapılan anlaşmanın Aydınspor için biraz ağır olduğunu gördük. Hocamızda inanılmaz derecede büyük fedakarlık yaparak anlaşma Aydınspor"un kaldırabileceği bir duruma getirildi. Hocamızın yaptığı fedakarlık büyüktür” şeklinde konuştu. Başkan Naci Yeşilyurt futbolculara deplasmandaki Nazilli maçı galibiyeti halinde prim vereceklerini ama primin miktarının henüz belirlenmediğini de sözlerine ekledi.