Kadıköy 2. Aile Mahkemesindeki duruşmaya, İbrahim Kaş"ın eşi davacı Neşe Kaş ile taraf avukatları katıldı. Beşiktaş"ın milli futbolcusu İbrahim Kaş duruşmaya gelmedi.

Neşe Kaş"ın annesi Ayşegül Çiftlikli"nin tanık olarak dinlenildiği duruşma, diğer tanıkların dinlenilmesi ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi.
Duruşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Neşe Kaş, "Kendisi evliliğinde yaptığı sorumsuzluğu hala burada yapmakta. Ben delillerimi sundum, tanıklarımı da dinlettim. Dava büyük bir titizlikle devam ediyor ama kendisi bir şey yapmadığı için herhalde boşanmak istemiyor" dedi.

"DÜN GECE ÇOK GÜZELDİ, TEKRAR BULUŞALIM"

Kızının kendisine İbrahim Kaş'ın kumar oynarken çekilen resimlerini gösterdiğini söyleyen Ayşegül Çiftlikli, “İbrahım, evliliklerinin duyulmasını istemiyor ve sürekli kızımı tehdit ediyordu. Kızım bana, evlilikten sıkıldığını, sürekli hizmetçi gibi kullanıldığını söylüyordu. Kızıma maddi olarak hiçbir katkısı olmuyor, ben destek veriyordum. İbrahim"in eve gelmediği dönemlerde gece eğlencelerine gittiğini internetteki kayıtlarda gördüm. Facebook'taki bir mesajında ise kadının birinden, "Dün gece çok güzeldi, tekrar buluşalım" yazılı mesajını gördük“ dedi. Anne Çiftlikli kızının yaşadıkları sıkıntıları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksik evrakların tamamlanması için ertelendi.

Bir gazetecinin, annesi Ayşegül Çiftlikli"nin duruşmada tanık olarak verdiği beyanda, damadının "kumar oynadığı" ve kızına "şiddet uyguladığı" iddiasında bulunduğunu hatırlatması üzerine de Neşe Kaş, "Bu konu hakkında yorum yapmayacağım" diye konuştu.

Neşe Kaş"ın avukatları tarafından Kadıköy 2. Aile Mahkemesine verilen dava dilekçesinde, "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçesiyle, Neşe Kaş"ın yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğu Beşiktaş"ın milli futbolcusu İbrahim Kaş"tan boşanmasına karar verilmesi istenmişti.

Milliyet