5 Kasım 2008 tarihinde başlayan ve 8 takımın katıldığı turnuvanın final maçında Aydın Tarım İl Müdürlüğü"nü mağlup eden Atatürk Devlet Hastanesi şampiyonluğu elde etti.
Düzenlenen turnuva hakkında bilgiler veren AYMEDER Yönetim Kurulu Üyesi Adil Ökten, dernek olarak düzenledikleri ve 5 Kasım"da başlayan turnuvaya Aydın Tarım İl Müdürlüğü, Adnan Menderes Üniversitesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İl Özel İdaresi, Maliye, Atatürk Devlet Hastanesi"nden iki takım ve esnaflardan oluşan Valespor takımlarının katıldığını söyledi. Düzenledikleri turnuvaya katılan tüm ekiplere teşekkür eden Ökten, “Bu turnuva sayesinde kurumlarda çalışan veya dışarıda iş yapan arkadaşlarımız arasında tanışma ve kaynaşma sağlanmış, bu arkadaşlarımız spor alanlarına çekilmiştir. Bu yönüyle turnuva amacına ulaşmıştır. Turnuva bu akşam sona ermiştir. Ancak, dernek üyeleri olarak bundan sonra da tanışmış olduğumuz bu arkadaşlarımız ile görüşmek ve bundan sonra yapacağımız faaliyetlere katılmalarını istiyoruz. Derneğimiz bundan sonra da sosyal faaliyetlerine devam edecektir” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Aydın Kurumlar Arası Futbol Turnuvası finalinde karşılaştığı Aydın Tarım İl Müdürlüğü takımını mağlup eden Atatürk Devlet Hastanesi takımına şampiyonluk kupası, AYMEDER Yönetim Kurulu Üyesi Adil Ökten tarafından verildi. Turnuvada ikinci olan Aydın Tarım İl Müdürlüğü adına ikincilik kupasını takımın kaptanlığını da yapan Aydın Tarım İl Müdürlüğü Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürü Şakir Karakaya aldı. Kupa töreninin ardından turnuvada birinci ve ikinci olan takımlar hatıra fotoğrafı çektirirken, sporculara düzenleme komitesi tarafından tatlı ikram edildi.