Zonguldak Deplasmanlı Süper Lig'de mücadele eden Devrek Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Karadenizspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonunda saha içerisinde sevinen Devrek Belediyesporlu futbolcu ile Karadenizsporlu futbolcular arasında yumruk yumruğa kavga çıktı. Soyunma odasına kadar giden kavgayı polis güçlükle önledi.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Lig'de Karadenizspor, Beyçayır Stadı'nda Devrek Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere biterken ikinci yarıda Devrek Belediyespor'dan Erkan 59 ve 80. dakikalarda attığı gollerle takımını galibiyete taşıdı. Karadenizspor'un tek golünü ise 76. dakikada penaltıdan Hayri attı. Lig'de her iki takım açısından önem taşıyan maçta Devrek Belediyespor deplasmanda Karadenizspor'u yenerek altın değerinde 3 puan almanın sevinci ile maç bitiminde saha içinde sevinmeye başladı.

Yenilgiyi hazmedemeyen Karadenizspor teknik heyeti ve futbolcuları, Devrek Belediyesporlu teknik heyete ve sporculara saldırdı. Soyunma odasına girişte her iki takım oyuncuları ve teknik heyet yumruk yumruğa kavga etti. Polis kavgayı güçlükle yatıştırdı.

Maçın Hakemleri Murat Dinler, Hüseyin Külekçi ve Ömer Tekcan olaylar nedeni ile yaklaşık 15 dakika saha içinde bekledikten sonra polis nezaretinde soyunma odasına girebildi. Tribündeki bazı taraftarlar saha içine girmek isteyince polis ile kavga etti. Olayları güçlükle yatıştıran polis Devrekli Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyeti, güvenlik çemberine alarak şehir dışına çıkardı.