Bir güzellik salonu ve modaevine düzenlediği baskında, 5 kadın ile kadınları erkeklere pazarlayan 1 kişi yakalandı

ANTALYA Polisi'nin bir güzellik salonu ve modaevine aynı gece düzenlediği baskında, fuhuş yaptığı belirlenen 2'si yabancı uyruklu 5 kadın ile kadınları erkeklere pazarlayan 1 kişi gözaltına alındı. Baskında fuhuş için bastırılan kartvizitler ele geçirilirken, şifre olarak da `Gelinlik bakacağım' denildiği ortaya çıktı.

Ahlak Büro Amirliği, gelen ihbarlar üzerine çalışma başlattı. Fuhuş yapıldığı belirlenen Kızılsaray Mahallesi'ndeki `Class' adlı güzellik salonu ile Beşkonaklar Mahallesi'ndeki `Moda Evi' adlı işyerlerine aynı gece baskın düzenlendi. Baskınlarda 2'si yabancı uyruklu 5 kadın, müşteri oldukları öne sürülen 10 erkek ve kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı. Gelinlik dikilen modaevi görüntüsündeki işyerine yapılan baskında, müşterilerin kendilerine verilen kartvizitler üzerinde yazılı telefon numaralarını aradıkları ve fuhuş yapmak için geleceklerse, `Gelinlik bakacağım' dedikleri ve burada çalışan kadınlarla birlikte oldukları ortaya çıktı.
Para karşılığı erkeklerle birlikte oldukları belirlenen Gül Ç. (22), Solma O. (25), Nana G. (33), Lali M.(35) ve Tülay K. (29) ile kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen güzellik salonu mesul müdürü Yaşar İ. (54), Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü. 10 erkek ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.