AKP'li Bakan Zafer Çağlayan'ın oğlunun düğün törenine katıldıktan sonra, Ankara'daki Sheraton Otel'e giden Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan "fuhuş yapmak suçlaması''yla gözaltına alındı. Nihat Doğan'ın yakınlarına "Ben tanık olarak çağırıldım. Kadınlar Nihat da oradaydı dediği için ifadem alındı" dediği öğrenildi.

Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan'ın kaldıkları otele dört hayat kadını çağırdığı, fuhuş yaptıkları kadına para ödememeleri yüzünden tartışma çıktığı öğrenildi. Bunun üzerine polise başvuran hayat kadınlarının şikayeti üzerine, Sheraton Otel'e Ahlak Masası Ekipleri geldi. Polis, Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan'ı sorguları alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Geceyi nezarette geçiren iki ünlü türkücü Ankara Emniyeti'nde sorgulandı. Nihat Doğan, İstanbul'daki menajeriyle yaptığı telefon görüşmesinde İzzet Yıldızhan'ın kendisini yaktığını, yaşanan olaylarla hiçbir ilgisi bulunmadığını belirtti. Nihat Doğan, "Ben İzzet'in odasına gittim. Kadınlar oradaydı" dedi.

Edindiğimiz bilgiye göre, Nihat Doğan ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Yıldızhaan ise Emniyet Müdürlüğü'nde tutuluyor. Yıldızhan'ın kadınları dövdüğü idia ediliyor.