Geçtiğimiz günlerde AKP'li vekille Bodrum'da görüntülenen Ebru Şancı'nın bir fuhuş operasyonu kapsamında ifadesi alınmak üzere götürüldüğü emniyette hayatıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulunmuş.
Bodrum’da AK Parti Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş’le birlikte denize girerken görüntülenen Ebru Şancı’nın, 1 yıl önce “fuhuş” operasyonu kapsamında ifadesine başvurulmak üzere 30 kadınla birlikte emniyete götürüldüğü belirtildi.
Ebru Şancı, mankenlik yaptığını dile getirerek, suçlamaları reddetmişti. Ebru Şancı’nın, o günlerde şunları söylediği öğrenildi:
“Ben daha önce mankenlik yapıyordum. 2001 yılında Londra’ya taşındım. 2006’da New York’ta yaşadım. 2010 yılında ise Türkiye’ye döndüm. Arkadaş çevremde fuhuş yapan çok kişi var. Fakat ben bunların isimlerini veremem. Bunlarla fazla görüşmüyorum. Benim tarifem yoktur. Ben fuhuş yapmam. Arkadaşlar aracılığıyla tanışmış olduğum kişilerle sevgili hayatı yaşarım. Bir süre boyunca da ev kirası ve benzeri ihtiyaçlarımı bu arkadaşlarım karşılar. Sevgililerimle kendi adresimde birlikte olmam. Tatil kentlerine gideriz. Kulüplere gider, eğleniriz. Otellere gideriz.”
‘BÜTÜN İLİŞKİMİ KESTİM’
Ebru Şancı’nın kadın pazarladığı iddia edilen Dinçer D.’yi tanıdığını ancak fuhuşa aracılık ettiğini duyduğunda ise ilişkisini bitirdiğini söylediği öne sürüldü.