Kuşadası"nda kadın sanıp fuhuş için para karşılığı anlaştığı kişinin travesti çıkması üzerine birbirleriyle kavga eden zanlılar karakolluk oldu. Hastanede ilk tedavileri yapılan zanlılar, birbirlerinden karşılıklı davacı oldu.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası şehir merkezindeki İnönü Bulvarı üzerinde gördüğü 26 yaşındaki Ö.T"yi kadın sanan 42 yaşındaki M.Ö.S., fuhuş yapmak üzere para karşılığı anlaştı. Ö.T"nin evine gidip soyunduklarında para karşılığı anlaştığı kişinin kadın değil travesti olduğunu anlayan M.Ö.S., anlaşmadan vazgeçtiğini belirterek, ödediği 50 YTL"yi geri istedi. Ö.T"nin parayı vermek istememesi üzerine aralarında tartışma çıkan ikili, daha sonra birbirlerini yumruklayarak, kavga etmeye başladı. Kendi evinden kaçan Ö.T., Kuşadası Polis Merkezi"ne giderek M.Ö.S. isimli şansın kendisini dövdüğünü ve davacı olduğunu belirtti.
Polisler, şikayet üzerine arama yapmaya başlamadan kendiliğinden karakola gelen M.Ö.S., Ö.T"yi kadın sanarak, para karşılığı ilişkiye girmek üzere anlaştıklarını ancak evine gidip travesti olduğunu anlayınca da vazgeçtiğini ve parasını geri istediğini söyledi. Karakola Ö.T"den parasını geri almak için geldiğini ve arandığını bilmediğini belirten M.Ö.S., “Ö.T. beni kandırdı. Paramı alıp kaçınca bende dolandırıldığımı anlayıp, karakola şikayet için gelmiştim. Ancak, o da benim paramı vermemek için benden şikayetçi olmuş. Bu kişiden kesinlikle şikayetçiyim. Beni kadın görünümüne bürünüp, dolandırdı. Bana kadın olduğunu söyledi ama evine gidince travesti olduğunu anladım. Beni dolandıran bu kişiden şikayetçiyim” dedi.
Kuşadası Hastanesi"ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar daha sonra nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Travesti Ö.T., M.Ö.S"den kendisini dövdüğü gerekçesiyle şikayetçi olurken, M.Ö.S."de Ö.T"nin kendisini kadın olarak tanıtıp, fuhuş yapmak için parasını aldığını ancak daha sonra travesti çıktığını ve dolandırıldığını söyledi. Her iki şahıs, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.