GAZİANTEP'te 58 yaşındaki Mehmet Kılınç, fuhuş yaptığı ileri sürülen kızları 30 yaşındaki Sevgi Dilsiz ve 28 yaşındaki Ayşe Kılınç ile bunları pazarladığını öne sürdüğü 28 yaşındaki Mehmet Taşdemir"i tabancayla vurarak öldürdü. Tartışma sırasında araya giren Kılınç'ın eşi Bedriye Kılınç da sırtından yaralandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında İncilikaya Mahallesi 85 Sokak 18 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre sepetli motosikletiyle sebze taşımacılığı yapan üç çocuk babası Mehmet Kılınç, eşinden boşandıktan sonra bir yıla yakın zamandır Mehmet Taşdemir"le birlikte yaşadığı kızı Sevgi Dilsiz ile ablasının evinde kalan diğer kızı Ayşe Kılınç"ı “Sizinle konuşacaklarım var” diye evine çağırdı.

Mehmet Taşdemir"in kızlarını para karşılığı başka erkeklere pazarladığından haberinin olduğunu söyleyip, evlatlarının bu yoldan dönmesini isteyen Mehmet Kılınç, evde kalmalarını istedi. Fuhuş yaptırmaktan sabıkalı olduğu belirtilen Mehmet Taşdemir ise Mehmet Kılınç"a karşı çıkarak kızların kendisiyle kalacağını söyledi.

Mehmet Kılınç ve Mehmet Taşdemir"in tartışmasına evde bulunan anne 58 yaşındaki Bedriye ve oğlu Hasan da katıldı. Bu sırada öfkelenen Mehmet Taşdemir üzerindeki tabancayı çekip, kocasını korumak isteyen anne Bedriye Kılınç"ı sırtından vurdu. Eşinin kanlar içinde kaldığını gören Mehmet Kılınç, Mehmet Taşdemir"in üzerine atılıp, kolunu kıvırarak silahını aldı. 6 el ateş eden Mehmet Kılınç, önce Mehmet Taşdemir"i ardından kızları Sevgi Dilsiz ve Ayşe Kılınç"ı öldürdü. Hasan Kılınç ise yaralı annesi Bedriye Kılınç"ı taksiyle Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi"ne götürdü.

Silah seslerinin duyulmasının ardından yapılan ihbarla olay yerine gelen polis ekipleri, evde üç cesetle karşılaşdı. Çevrede araştırma yapan polis, evin yanındaki arsada bekleyen cinayet zanlısı Mehmet Kılınç"ı gözaltına aldı. Daha sonra oğlu Hasan Kılınç da sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Katil zanlısı Mehmet Kılınç"ın ilk sorgusunda Mehmet Taşdemir"in kızlarını erkeklere para karşılığı pazarladığını öğrendiğini, konuşmak için eve çağırdığını söyleyip, “Anneleri kuru fasulye pişirmişti. Birlikte yemek yedik. Evde kalmalarını istedim. Bu esnada Mehmet Taşdemir karşı çıkıp, kızlarımı götürmek istedi. Tartışmaya başladık. "Sen bunları satıyorsun" deyince, belindeki tabancasını çekip, beni öldürmek istedi. Eşim araya girince sırtından vurdu. Ben de üzerine atıldım, elini kıvırıp, tabancayı aldım. Üçünü de öldürdüm” dediği öğrenildi

DHA