Galatasaray Teknik Direktörü, kupadaki Antalya maçlarıyla, Kayseri karşılaşmasından özel bir CD hazırlattı. Hollandalı hoca kampta futbolcularına yapılan hataları tek tek göstererek, uyarılarda bulunacak, forvetteki krize de çare bulmaya çalışacak

Cim-Bom"da futbolcular, Avrupa Ligi"nde Atletico Madrid"le perşembe günü İspanya"da oynanacak dev maça en iyi şekilde hazırlanmak için gidilen Antalya kampında, Teknik Direktör Frank Rijkaard tarafından sorgu odasına alınacak.
Hollandalı hocanın, Türkiye Kupası"nda Antalyaspor"la yapılan ve ligde Kayserispor"la oynanan üç maçtan özel bir CD hazırlattığı öğrenildi. Bu CD"yi kampta izletecek olan tecrübeli çalıştırıcının hataları tek tek gösterip, oyuncularına uyarılarda bulunacağı bildirildi.
Savunmada yapılan hatalar nedeniyle sıkıntılı olan Rijkaard"ın, Antalya kampında forvetteki krize de çare arayacağı ifade edildi. Giovani"nin hücumda varlık gösterememesi ve Arda"nın sakatlığı yüzünden adeta eli kolu bağlanan Hollandalı hocanın, Atletico Madrid"e karşı forvette Keita"ya şans tanıyacağı vurgulandı.

En kritik viraj geldi
Galatasaray, 18-25 Şubat döneminde adeta sırat köprüsünden geçecek. Türkiye Kupası"na veda ederek sezonun ilk şokunu yaşayan Aslan, Atletico Madrid maçının ardından İstanbul"a dönerek İnönü"de Beşiktaş derbisine çıkacak.
Zorlu virajın son maçını Atletico ile yapacak olan sarı-kırmızılı takımın alacağı sonuçlar Avrupa"daki kaderini belirlerken, ligdeki geleceğine de yön verecek. -milliyet