Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen dizisi "Hayat Devam Ediyor"un tanıtım filmi TV'de yayımlanınca izlediklerinden çok etkilenenler, atv'nin telefonlarını kilitledi. İnternette de olay yaratan tanıtım filmi YouTube'da da izlenme rekoru kırdı ve tüm zamanların en çok tıklanan dizi fragmanı oldu.
 
Türkiye'de her iki kadından birinin 18 yaş ve altında evlendirilmesi ve 11 kişilik bir ailenin fırtınalı göç hikâyesini anlatan "Hayat Devam Ediyor"da Yeşilcam'ın ve beyazcamın aranan oyuncuları rol alıyor. Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Eşref Kolçak, Suna Selen, Rana Cabbar, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Menderes Samancılar ve Ümit Okur'un yanı sıra "Hayat Devam Ediyor" genç oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün aylarca süren deneme çekimleriyle seçtiği oyuncular, performanslarıyla setteki usta oyuncuların ve Kırmızıgül'ün gözüne girdi. 
 
YEDİ ÜVEY KARDEŞ... 
18 Kasım'dan itibaren TV izleyicisini atv ekranlarına kilitleyecek olan "Hayat Devam Ediyor," "Küçük İnsanların Büyük Hikâyesi" sloganıyla yola çıkarken, dizi Türkiye'nin gerçeklerini anlatacak. Üzerine kuma gelen doğulu bir kadın... Aşkı için bir kadının üstüne kuma gitmeyi bile kabullenmiş İzmir'in Foça ilçesinden batılı bir kadın... Birine mecbur, birine âşık yoksul ama onurlu bir adam... Vatanı için Kore'de çarpışmış, canını hiçe saymış yalnız bir ihtiyar... Her biri, kendi içinde günden güne savaşlar kaybeden yedi üvey kardeş... Hepsi küçük, yolda yürürken birçoğumuzun göremeyeceği kadar silik, basit insanlar... Ama her biri çok büyük hikâyeleri içinde barındırıyor. 
 
FIRTINALI GÖÇ HİKÂYESİ 
Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Hayat Devam Ediyor," Türkiye'de her iki kadından birinin 18 yaş ve altında evlendirilmesi ve 11 kişilik bir ailenin fırtınalı göç hikâyesini anlatıyor.