Başbakan Erdoğan"ın fotoğrafı altına poz veren bayan başkan, yapılacak haberlerde bu fotoğraflarının kullanılmasını istedi.
İlk kez basının karşısına çıkan AK Parti"li Bayan İlçe Başkanı Esenlik, İlçe Başkanı olarak atandığını duyuran haberlerde kullanılan fotoğraflarının ilk adaylık zamanında çekildiğini ve eski olduğunu söyleyen Ersin Esenlik, “Bugün basın toplantısını düzenlememim nedeni basında bundan sonra çıkacak olan fotoğraflarımın güncel olmasını sağlamaktır. Bazı basın mensubu arkadaşlarımız iş yerimizde fotoğraf çekmek istiyor. bende tüm arkadaşlarımızı toplayıp güncel olmasını istedim. İlerleyen günlerde hem yeni yönetim kurulu listemi açıklayacağım, hem de sizlerin sorduğu soruları yanıtlayacağım” ifadelerini kullandı.
Partisinin ilçe genelinde yaşadığı sıkıntıları bildiğini ve ekibi ile çözmeye çalışacağını söyleyen Esenlik"in ilk basın toplantısında yaptığı açıklamalar, toplantıyı izleyen partililer tarafından da basın mensupları tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. Devir teslim töreni veya yönetim kurulu listesini öğrenmeye geldiğini zanneden bazı basın mensupları önce şaşkınlıklarını dile getirdi daha sonrada parti ile ilgili hedefleri hakkında birkaç soru sordu. -iha