Sökeli fotoğraf sanatçısı Tufan Dinarlı tarafından verilen kurlar yoğun ilgi gördü. 3 hafta teorik, bir hafta Güllübahçe ve Doğanbey civarında uygulamalı olarak gerçekleşen kurslarda, fotoğrafçılık meraklıları usta fotoğrafçılığın ilk adımlarını atarlarken; fotoğraf makinesinin vizöründen hayata farklı bakmaya başladı.
Söke Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen fotoğrafçılık kursunun 6. dönem kursu tamamlandı. Bu yıl için tamamlanan fotoğrafçılık kurslarının son döneminin katılımcı belgeleri verildi.
Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna gerçekleştirilen fotoğrafçılık kursları ile ilgili olarak; “Meraklılarının bilinçli fotoğraf üretmeleri, halk arasında anı fotoğrafından öteye gitmeyen bu sanat dalını insanlara sevdirmek ve fotoğraflarla neler anlatılabileceğini, neler yapılabileceğini modern dünyanın en etkili dili olan fotoğrafın temel özeliklerini anlatmayı ve insanlarla paylaşmayı hedefledik” diye konuştu.
Levent Tuna; fotoğrafçılık kurslarına katılan herkese ve kurslarda eğitmen olarak yer alan fotoğraf sanatçısı Tufan Dinarlı"ya teşekkür etti.