Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de bazı isimler netleşmeye başladı.  Buna göre sarı-lacivertliler önceliği hücum hattına verdi. Bu bölgeye tecrübeli ve etkili bir golcü almayı planlayan yönetimin ilk hedefi Nikola Kalinic. 
 
Atletico Madrid forması giyen Hırvat futbolcu sürekli ilk 11'de forma giyemiyor. Kalinic, bu nedenle takımdan ayrılma ihtimalini düşünüyor. Sarı-lacivertlilerin 31 yaşındaki yıldız golcüyü kiralık olarak kadrosuna katması söz konusu. 
 
Bunun dışında İranlı genç futbolcu Allahyar Sayyadmanesh ile de prensipte anlaşma tamam. İranlı yıldızla, 18 yaşına girer girmez resmi imzanın atılması planlanıyor. Bu transferin de temmuz ayında resmileşmesi bekleniyor. 
 
Hücum hattına düşünülen üçüncü isimse Vedat Muriç. Çaykur Rizespor'da bu sezon etkili bir sezon geçiren Kosovalı futbolcu için ilk girişimler yapıldı. Devre arası Aatıf'ın transferinde kolaylık sağlanması nedeniyle de iki kulübün arası oldukça iyi. 25 yaşındaki Vedat Muriç de zaten prensipte sarı-lacivertli takıma "Evet" demiş durumda. 
 
Sezon sonuyla birlikte Fenerbahçe, hücum hattını bu üç isimle güçlendirmeyi hedefliyor.